ICF 포럼
"Strategic Approaches for Mass production"

○ 일정 : 2018. 11. 14(수) 11:00 ~ 18:00
○ 장소 : 서울 COEX 4층 컨퍼런스룸

ScheduleTimeCompanySpeakerTitleTitle of the presentationCountry
Session 1Chairman : Prof. Hae seong, Lee (Jeonju Univ.)
11:00~11:25 25min TUM Klaus Drechsler Professor From applied science to composite industrialization Germany
11:25~11:50 25min Hanyang Univ. Haksung Kim Professor Design and manufacture of automobile composite structures using finite element analysis based on multiscale mechanics Korea
11:50~12:15 25min Karlsruhe Institute of Technology Guido Link Senior Scientist Microwave technology and it's potentials in fiber composite processing Germany
12:15~12:40 25min Eckert Schulen AG Knut Wuhler Regional Director Highly specialized vocational training - The german way to the future of composites Germany
12:40~14:00 80min Lunch Break
Session 2Chairman : Prof. Sung hyun, Kim (Wonkwang Univ.)
14:00~14:25 25min 2D Materials Pte Ltd Gary Rubin CEO High Quality Graphene to Industrial Applications Singapore
14:25~14:50 25min CTC Lonsdorfer Georg Senior Technology Manager The development and the significance of fiber composite technologies in modern aircraft construction Germany
14:50~15:15 25min Loiretech Franck Bourcier Directeur Marketing &
Innovations/Marketing &
Innovation VP
FABHELI - Composite Propeller France
15:15~15:40 25min Nippon Graphite Fiber Corporation Shunsuke Sakai Manager Thermal solution with Pitch based high thermal conductive fibers Japan
15:40~15:55 15min Networking Break
Session 3 Chairman :  Prof. Lae hyong, Kang (Chonbuk National Univ.)
15:55~16:20 25min Epsilon Composite Vincent Perchenet Representative Director Sky high to deep sea: spoolable carbon fiber pultrusion reaches peaks France
16:20~16:45 25min Anguil Environmental Systems, Inc. Rich Grzanka Vice President Emission Control Technologies for Carbon Fiber Processing USA
16:45~17:10 25min ELG Carbon Fibre Frazer Barnes Director Advances in Recycled Carbon Fibre for High Volume Electronic and Transportation Applications UK
17:10~17:35 25min Chomarat Philippe Sanial R&T Group Director INNOVATIVE SOLUTIONS FOR LIGHTER AND LONGER WIND TURBINE BLADE France
17:35~18:00 25min KCTECH Ji-young, Hwang Principal Researcher Improving Electrical Conductivity and Elasticity of Carbon Composites for Wearable Electronics Korea

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home1/icfkr/public_html/2018/data/session) in Unknown on line 0